Bork the Berzerker

22

Dec

Bork the Berzerker

I den roliga slotsmaskinen Bork the Berzerker är det din uppgift att ta i med hårdhandskarna för att frita Borks älskade som den elaka trollkarlen har kidnappat. Utvecklarna Thunderkick har skapat ett humoristiskt spel med fin grafik och dessutom stora vinstchanser.

Denna slotsmaskin har fem hjul och 25 möjliga vinstlinjer som kan ge dig pengar om du snurrar fram rätt symboler. Inspirationen kommer från serietidningsvärlden och den gamla asatron. Borks vackra flickvän har blivit bortförd av bygdens elaka trollkarl och tillsammans med Bork är det din uppgift att rädda henne. Beväpnad med en spikklubba drar Bork fram och i kampen att rädda sin flickvän måste han slåss mot drakar.

Inspiration från Norden

Symbolerna består av Bork, hans flickvän, drakar och fantasitecken som påminner om runor.

Bork själv är en så kallad “wild”, en symbol som ersätter vilken annan symbol som helst. Han kan endast komma upp på hjul två, tre och fyra och hjälper dig att få till en vinnande kombination. Om du lyckas med bedriften att snurra fram två bilder av Bork i samma spinn, vinner du fina priser. De lila monsterna är scatter-symboler. Tre scatter-bilder ger dig tio gratis spinn, fyra ger dig 20 och fem scatters ger dig hela 50 extra snurr. Riktigt bra med andra ord! Du kan själv snurra på hjulen eller använda dig av knappen “autoplay”, då sköter datorn alla dina drag.

Du bestämmer insatsen

Oavsett om du vill spela för småpengar eller vill satsa stora summor är detta möjligt i Bork the Berzerker. Det är faktiskt ett av få spel som har ett såpass stort spann.

Spelets idé som bygger på att en kvinna i nöd behöver hjälp av en stark man, känns inte speciellt nyskapande. Trots det är slotten ett roligt spel och det är enkelt att bli hänförd av grafiken och sugas in i Borks kamp.